De fleste handler via forhandlere på nettet
nr59.dk

De fleste handler via forhandlere på nettet

En del netshops yder efterhånden et stort udvalg af muligheder for levering. Den mest anvendte er for nærværende pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente pakken når du har tid. Muligheden er jo ualmindeligt let gængelig, samt oftest desuden den mest prisbevidste leveringsmanér.

Du kan omvendt påtænke at få leveret til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Leveringsformen er undertiden et hak mere omkostningsfuld, men omvendt ret så bekvem. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, som jo forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-forretningens adresse.

Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være yderst central i tilfælde af at vi mangler varen øjeblikkeligt, så med det formål er det utvivlsomt passende at du ser nærmere på den forventede leveringsdato for den respektive vare.

En masse online virksomheder byder på dag-til-dag fragt på en række af deres produkter, hvilket dog står og falder med at ordren placeres inden et aftalt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få dit nye produkt på posthuset før lagerpersonalet tager hjem.

Nogle enkelte internet butikker lover gratis levering, men ofte er det forbeholdt når man handler for et bestemt beløb. Derudover burde du overveje den mest betalelige leveringsudgave, hvilket i de fleste tilfælde – om du befinder sig i Horsens, Dragør eller Støvring – vil være at få dem til at køre varerne til en pakkeshop.

En række online butikker sikrer fragt uden beregning

Det er jo meget ligetil for forbrugerne at sammenligne priser fra forskellige forretninger på nettet og til tak har langt de fleste e-shops været tvunget til at nedskære salgsværdien på mange af deres produkter – til piger og drenge, og samtidig også til voksne – betydeligt, og endda nogle gange yde levering uden betaling.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig nyttigt at undersøge flere netshops efter tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du drage nytte af et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, når du higer efter at afdrage pengene senere.

Vi anbefaler at du gennemgår webshoppens vurderinger

Forud for at folk køber på en internet shop behøver de reelt læse netshoppens vilkår, men det er almindeligvis en omfattende opgave.

Et alternativt forslag kunne måske være at se nærmere på hvorvidt online forhandleren er støttet af e-mærket, fordi det kan være en påvisning af at internet shoppen accepterer de gældende danske regler, og at netbutikken undertiden evalueres af specialister som kender vedtægterne på området. Dette er en god genvej til at blive hjulpet, såfremt du får dilemmaer med din bestilling. Læs mere her.

Et tegn på at e-handlen efterkommer de officielle danske regler

Trustpilot medfører i højeste grad ønskværdige chancer for at eksaminere ganske mange eksisterende køberes domme og derfor tilråder vi, at du undersøger e-handlens omtaler før du køber.

Facebook byder på for øvrigt fuldt ud ønskværdige metoder til at få indtryk af e-firmaets troværdighed. I øvrigt ses en række e-forhandlere hvor det er muligt at udforme en omtale af købsoplevelsen, hvilket tilmed burde benyttes til vurdering af kundetilfredsheden.