Flere netshops frembyder portofri levering
nr59.dk

Flere netshops frembyder portofri levering

En masse internet webshops yder nu om dage et bredt udvalg af leveringsformer. En af de mest populære er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de købte produkter lige når det passer dig. Fragtformen er nemlig yderst enkel, og tit tilmed den mindst kostelige leveringstype.

En lang række e-butikker i Danmark giver muligheden for dag-til-dag levering på de fleste af deres varenumre, som beroer på at ordren aflægges forinden et fastsat tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få ordren på posthuset inden medarbejderne får fri.

Nogle netshops byder på gratis levering, men tit kræver det at du aftager for en fastsat pris. Ellers bør man vælge den billigste leveringsmulighed, der i de fleste tilfælde – hvad end man befinder sig ved Næstved, Nykøbing Falster eller Jyllinge – vil blive at få leveret dine varer til et afhentningssted.

Den mest prisbevidste leveringsmodel

Det har vist sig at være yderst let for alle og enhver at lave prissammenligning i blandt flere e-butikker på www.familyfirst.dk og derfor har flere e-forhandlere været nødt til at reducere salgspriserne på mange af deres varer – til babyer og børn, og tillige også til voksne – enormt, og endda nogle gange frembyde gratis levering.

Det kan dog alligevel vise sig fordelagtigt at udforske nogle e-forretninger efter rabatkoder inden du placerer ordren, sådan at man er skråsikker på at modtage den billigste pris.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du overveje en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at dække beløbet over en periode.

Forud for at nogen handler i en e-handler burde de for at være sikker gennemse netshoppens handelsvilkår, dog er det gerne et omfattende arbejde.

En anden løsning kan derfor være at kontrollere hvorvidt e-butikken er e-mærke godkendt, da det bør være en garanti for at online forhandleren følger gældende dansk lovgivning, og at internet firmaet tit vurderes af specialister som er inde i retningslinjerne. Dette er en god chance for at få bistand, når du udsættes for besvær i forbindelse med din handel.

I øvrigt er det fornuftigt at køber er sat ind i de elementære reglementer i forbindelse med købet, som fx hvilken returneringsret e-handlen bruger. I den forbindelse er det ydermere essesentielt, at man permanent bevarer sin købsbekræftelse, således man når som helst vil kunne bevise bestillingen, om man skal købe en gave til en herre eller dame.

Online handel vækster og vækster

Trustpilot resulterer i i højeste grad solide genveje til at gennemrode ganske mange aktuelle brugeres synspunkter og af den grund er det smart, at du gransker e-forhandlerens anmeldelser før du bestiller.

Facebook forærer dig lignende ret gavnlige løsninger til at få indtryk af internet shoppens kundetilfredshed. Herinde er der en række netshops hvor det er muligt at ytre en kritik af deres køb, hvilket tilmed burde anvendes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Denne hjemmeside er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi har aftaler med utallige online forretninger når vi publicerer firmaernes tilbud, og indtjener kommission såfremt vores brugere laver en handel.

Vejledning vedrørende tilbud og internet outlets ajourføres jævnligt, men man kan ikke stille os ansvarlig for justeringer der potentielt er udført siden sidste opdatering af de anvendte informationer.