De fleste online forretninger udlover levering på blot en enkelt hverdag
nr59.dk

De fleste online forretninger udlover levering på blot en enkelt hverdag

En række webbutikker i Danmark yder i øjeblikket en hel del forskellige leveringsmodeller. Den mest populære er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Løsningen er nemlig temmelig let, samt tit ligeledes den billigste leveringsmulighed.

Du burde lige så vel tænke over at få produkterne leveret til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Løsningen viser sig oftest en anelse mere omkostningsfuld, men desuden yderst nem. Den billigste fragtmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, hvilket står og falder med at du har bopæl med kort afstand til e-forhandlerens tilholdssted.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være rigtig aktuel i tilfælde af at du skal bruge din pakke omgående, så med det formål er det ret så relevant at du tjekker den estimerede leveringstid ved det respektive produkt.

Mange internet varehuse stiller garanti om 1 hverdags levering på utallige varer, men husk at det er påkrævet at ordren placeres inden et fast tidspunkt, så de garanteret kan nå at få dit nye produkt klargjort inden de lageransatte får fri.

Visse online webshops byder på levering uden betaling, men ofte er det påkrævet at der aftages for en bestemt pris. Alternativt bør du udse dig den billigste form for fragt, hvilket mange gange – ligegyldigt om man bor i Hørsholm, Ikast eller Haslev – vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted.

Kig hvorvidt e-forhandleren er støttet af e-mærket

Det er jo efterhånden meget uproblematisk for almindelige mennesker at lave prissammenligning i blandt diverse online selskaber og så har masser af internet firmaer ikke kunne slippe for at trykke salgsværdien på mange af deres varer – til juniorer, og ligeså til voksne – betydeligt, og endda nogle gange præstere portofri levering.

Dog kan det alligevel være rentabelt at efterse nogle forskellige internet shops i Danmark efter udsalg inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den mest attraktive pris.

Man må alligevel være så påvagt, at i tilfælde af at en butik annoncerer deres varer til en salgspris som virker uhørt fordelagtig, er det tit være en indikator for en uærlig online shop. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af en retningslinje, hvilket værner køberen imod bedrageriske e-firmaer.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du overveje en afdragsordning som fx ViaBill, ifald du foretrækker at finansiere pengene ude i fremtiden.

Forud for at nogen handler i en webshop bør de i og for sig gennemlæse shoppens handelsbetingelser, dog er det naturligvis et tidskrævende arbejde.

Et alternativt forslag er at kontrollere hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det skulle være en indikator for at online virksomheden tilslutter sig de danske love, samt at butikken lejlighedsvis overværes af fagfolk som forstår retningslinjerne. Desuden får du anledning til at få assistance, ifald du får problemstillinger med din ordre. Website.

Yderligere foreslår vi at du er vidende om de grundlæggende betingelser der gør sig gældende i forbindelse med transaktionen, eksempelvis den byttepolitik virksomheden lover. I den sammenhæng er det samtidig relevant, at man altid beholder sin faktura, så man altid vil kunne vidne om bestillingen, ligegyldigt om man efterspørger produkter til en pige eller dreng.

Det er godt at du betragter e-butikkens kritik

Trustpilot bringer dig i højeste grad fordelagtige løsninger til at evaluere en række forhenværende konsumenters erfaringer og derfor slår vi et slag for, at du kigger på internet forhandlerens omtaler forinden du handler.

Facebook yder lignende fuldstændig fordelagtige chancer for at få en idé om e-firmaets kundefokus. Tilmed ses en del online firmaer hvor kunder kan afgive en kritik af ordreforløbet, hvilket ligeledes må bruges til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Vores website finansieres af reklamer. Vi har samarbejdsaftaler med en stribe e-firmaer da vi præsenterer firmaernes tilbud, og indtjener honorar såfremt den bruger vi sender videre fuldfører en transaktion.

Informationer omkring produkter og online outlets opdateres fra tid til anden, men vi giver ingen garanti imod korrektioner der er blevet iværksat siden sidste opdatering af hjemmesidens oplysninger.